Saturday, 24 March 2012

kerinduan teramat terhadap cik meyl

cik meyl yang manis,


rindu cik meyl saya..dapat idea nak bukak blog..bagi cik meyl tengok..masing-masing buzy..takde mase nak bermesra..cik meyl dah nak exam..so kene concentrate pade study..aarrrrggghhh . RINDU GILER KAT SAYANG !!!! b wat cerite tuk syg..harap syg bace..

untung rasenyer dapat memiliki cik meyl sebagai kekasih..cik meyl sangat periang and manis..seorang yang pemendam..tapi kalau buat something yang boleh die terase atau marah..memey makan mase nak pujok..lebih happy biler dah kapel ngan cik meyl dah 2tahun..

sebelom tuh..tengok nie..the only one my cik meyl sayang

cik meyl suke buat muke and mulot

gambar2 cik meyl and saye simpan..cik meyl suke sangat nyanyi..tapi kalau die buat perangai pemalu die tuh..memang susah nak dengar sore die..berjam lah nak pujuk die..cik meyl bukan macam pompuan len yang bercinte xingat tuhan..cik meyl salu pesan..suh berdoa supaya saye ngan die ade jodoh


sayang kat cik meyl..lame dah tak jumpe cik meyl..lame tak tengok wayang and tengok cik meyl mengajuk..dugaan betol..harap ade jodoh..apa cik meyl buat sekarang..sayang,belajar betol3..insyaallah lau b cukop duit..4tahun lagi kite bertunang..and lepas dah habes belajar...kawen..cian lah kat b nie sayang :(


terima kaseh..cik meyl kerana menyinari hidup ini...setelah b kehilangan mak b..sayang,tak boleh tinggalkan b..tak boleh!!cukoplah mak b pergi dari dunia..b tak sanggop kehilangan lagi..b takde sape2 selaen sayang .. i love you cik meyl!!


cik meyl kat teluk cempedak..sangat rindu..cik meyl memang suke dengan camera..comey


nana with angry bird...arrrgghh sayang ku !!

kenape lambat sangat mase berlalu..nak bertunang lagi4tahun..nak kawen entah biler..tuh pon kalu jodoh kuat..kalau gayut ngan cik meyl mesti die suruh doa agar kami kekal and ade jodoh..tapi,mase lamenyer kene tunggu..dulu budak2 lagi,sekarang aku dah besar..nak kawen ngan cik meyl
and...tak lame lagi


......


...


parents saye akan dapat menantu


...


adik beradik saye akan terima adek ipar yang manis,sopan,pandai masak..


.....


............................



///////



--------------


and inilah die...


inilah menantu ayah saye..


gambar untuk cik meyl....


terlalu rindu cik meyl.. :(



ikhlas,

cik mok yang masham :(







Friday, 10 February 2012

kenali kami..


*mohammad hilmi zakwan
*dikenali sebagai imie,superman or cik mok
*20 0ctober 1993
*anak bongsu
*Lepar,Pahang
*love nicon dslr,crazy with motorcycle
*on the way continues studying in IPTA/IPTS
*tall,short hair,stylish and handsome(kuang3)




*nur asyikin safarina
*dikenali sebagai nana or cik meyl
*23July 1995
*anak bongsu
*love camera,a good blogger,like to be model
*still school in form5(last year)
*cute,stylish,love her smile,short


Thursday, 9 February 2012

kenapa aku buat blog..??


salam,
aku tak pandai nak berkata2..macam cik meyl..kenapa aku buat blog?sebab awex aku seorang blogger..sebab awex aku dikenali kerana blog..sebab orang ramai suka cara awex aku..aku pon nak jugak..jadi blogger macam dia..dan kalau nak tahu..blog aku nie..cik meyl yang buatkan..aku tak tahu nak cakap apa..aku tanya dia “kenapa buat blog at b”...dia jawab “biarlah b popular siket”..hahaha...bagus punyer cik meyl..

so,kalau aku tak banyak menulis adalah atas faktor aku tak tahu nak tulis apa..tunggulah aku ada kelapangan..

nak cerita siket asal usul aku..nama MOHAMAD HILMI ZAKWAN B.MOHAMMED SHOOD..nama glamer Imie ..nama panggilan oleh cik meyl adalah SUPERMAN DAN CIK MOK..umur dirahsiakan..nama girlfrend..NUR ASYIKIN SAFARINA..nama panggilan NANA..digelar cik meyl..umur juga dirahsiakan..hahahhaha..siket2 sudah..

bye...

Tuesday, 24 January 2012

rindu cik meyl :(

salam ,



        cik meyl.. rindu kat cik meyl .. bile leh jumpe lagi ..

                                            saya rindu awak
                                             saya rindu awak


saya rindu awak                                                                   saya rindu awak

                                           saya rindu awak



sekian...


Thursday, 15 December 2011

first entry superman

hai..semua..aku baru lagi dalam blog nie..hope korang sudi follow and bace entry aku...

kata superman..

saya ismi cahaya..gf superman yang tolong buatkan blog untuk cik superman nie..haha...sudi2 lah follow..

nantikan coretan dari superman yer..

bye..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...